Представители на коалицията Сърбия срещу насилието говориха на финалната предизборна

...
Представители на коалицията Сърбия срещу насилието говориха на финалната предизборна
Коментари Харесай

Опозицията организира многохиляден митинг „Сърбия срещу насилието“ в Белград

Представители на обединението " Сърбия против насилието " приказваха на финалната предизборна среща пред хиляди хора на площада на Републиката в Белград. Те обявиха, че " смяната стартира - смяна към по-добро " и приканиха жителите да отидат до урните на 17 декември без боязън.


Водаччът на листата на опозиционното обединяване " Сърбия против насилието " Мариника Тепич сподели, че в неделя " ще се реши дали несправедливостта е на всички места към нас или справедливостта ще бъде бърза и постижима ".

„ Гласувайте без боязън и без да се съгласявате с пропагандата, че те са незаменими. И тъй като са такива, каквито са, по тази причина са гневни, цялостни с яд и все по-агресивни. Възможно е, скъпи другари! Трябва да е допустимо. Защото друго решение няма. След пет дни ще изберем дали това зло ще господства още четири години или единствено още няколко дни “, сподели тя. Вторият в листата на " Сърбия против насилието " на парламентарните избори Мирослав Алексич съобщи: „ Стига към този момент окови “.


" На 17 декември ги изхвърляме. За по-добър и естествен живот, за сигурността и сигурността на нашите деца, за заплати и пенсии, почтени за естествен живот, за удовлетворени фермери, за страна без корупция и престъпност, за страна на правдивост и независимост, за страна, в която палачите няма да преследват самотните майки, до момента в който кумовете и приятелите на началника се кичат с яхти, коли за няколкостотин хиляди евро или в скъпи имения. За страна, в която хората ще влизат в пандиза за обири и принуждение “, добави Алексич.


Друг опозиционен водач - Радомир Лазович сподели, че сръбския народ е съзнателно воден в неверна посока от хора, които са загрижени и отдадени единствено на личната си изгода и облага.

„ Тези доходи няма от кое място да дойдат с изключение на от джобовете на жителите. Днес Сърбия единствено наподобява като страна, само че не е. Сърбия е плячка към която те са струпани да грабят и разчленяват. Сърбия има съдилища, само че те служат за отбрана на привилегированите и съдят тези, които се възмущават от тях. Сърбия има реки и естествени запаси, само че се оказва, че те ни служат, с цел да изливаме отпадъчни води в тях и да строим сметища “, сподели Лазович пред събралите се на площада на Републиката.

Към жителите се обърна и Владимир Обрадович, претендент за кмет на Белград от името на листата „ Сърбия против насилието “, който сподели, че жителите на Белград са изправени пред решаващи избори, такива, в които жителите няма да избират единствено партии, а и в какъв град желаят да живеят. „ Времето на Сапич отмина. Мисли, че е над закона и волята на жителите. Той се обкръжи с упрекнати в корупция. Той се държи брутално по отношение на съгражданите си, медиите и бюджета на Белград. Най-лошото е, че той не беше с жителите в моментите, когато този град преживяваше най-голямата си покруса. Това е непростимо. Затова би трябвало да си върви. Коалиция с Шешел също няма да му помогне “, сподели Обрадович./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР