За хората, които искат да общуват с природата, Сардиния вече

...
За хората, които искат да общуват с природата, Сардиния вече
Коментари Харесай

Плаж в Сардиния може да стане дестинация за нудистки сватби

За хората, които желаят да поддържат връзка с природата, Сардиния към този момент е едно от най-хубавите места в Европа за това.


А в този момент има опция да се приближите още повече - като се ожените на нудистки плаж на острова, заяви Си Ен Ен.

Плажът Ис Бенас, ситуиран на половината от западното крайбрежие на Сардиния, наподобява ще се трансформира в дестинация за нудистки сватби, откакто локалните управляващи взеха решение да разрешат на двойките да произнесат своите клетви там au naturel.

Луиджи Тедески, кмет на най-близкия град Сан Веро Милис, съобщи, че концепцията хрумнала на управляващите, когато немска двойка писала, с цел да попита дали би било допустимо да се ожени на плажа, на който от две години има обособена зона за нудисти.

Но до момента в който мнозина може да се присмеят на концепцията да си разменят клетви, както е планувано от природата, Тедески - който е имал първичната концепция да дефинира част от плажа за нудистки - сподели, че повода да се отвори за сватби е много по-сериозна.

„ Мисля, че живеем в внимателен миг за свободата на хората, с националистическите придвижвания в Европа “, сподели той.

„ Хората стачкуват и биват обграждани от полицията, или биват сплашвани. Затова мисля, че би трябвало да вършим неща, които да демонстрират, че хората са свободни. Повечето хора желаят независимост, а не режим “, добави кметът.

„ Нищо общо със секса “

Самопровъзгласилият се за антифашист Тедески, който е кмет от 2015 година, съобщи, че централната част на плажа Ис Бенас постоянно е била посещавана от нудисти.

„ Просто го направих публично, с цел да утвърдя правото на независимост “, сподели той - добавяйки, че това е разбъркан плаж, където нудистите и облечените гости съществуват дружно.

„ Голотата няма нищо общо със секса. За [нудистите] това е философия на живота и е обвързвано с природата ", добави кметът.

„ Това би трябвало да се почита - тъй че за какво не? Имаме този плаж, място, което се поддава отлично на нудизма. И тогава си помислихме, че би трябвало да създадем плаж за сватби. Ако хората желаят да се оженят голи, могат да го създадат “, съобщи той.

Тедески сподели, че централната част на плажа, която е заобиколена от две постоянно облечени зони, е отчасти скрита. „ Ако някой има проблем, може да мине около него или да огледа морето “, сподели той.

Въпреки това Тедески съобщи, че никой в града, чието население от 2500 души може да нарасне до 30 000 през лятото, не се е оплакал.

„ Имаше няколко смешки за това дали ще би трябвало да бъда облечен, с цел да отслужвам церемонии, или къде ще нося фасцията (кметската лента), само че това са единствено смешки. В основата си всички са „ за ", сподели той.

Целта е да се сътвори мрежа от нудистки плажове в цяла Сардиния, сподели Тедески.

Устойчиво развиване на туризма

Идеята е туризмът да се развива по резистентен метод.

„ Трябва да имаме културен продан - не огромни хотели, а дребни оферти за настаняване, които описват историята на региона. Това може да се случи единствено в случай че посрещна екскурзианта в дома си, нахраня го с нещо, което съм направил - и този тип туризъм (натуризмът) е съвършен за това. Те са в по-близък контакт с природата “, сподели кметът.

Районът към Сан Веро Милис се подрежда измежду най-красивите брегове в Европа. В рамките на юрисдикцията на самия град има съвсем 17 благи плаж. По-известните прилежащи плажове Ис Бенас и Ис Аренас са заобиколени от обширни дюни, а зад тях има голяма борова гора./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР