Представители на Института за живота в бъдещето, в който членуват

...
Представители на Института за живота в бъдещето, в който членуват
Коментари Харесай

Учени представиха чудовищното оръжие на бъдещето, от което няма спасение

Представители на Института за живота в бъдещето, в който членуват галактическият талант Илон Мъск и именитият физик теоретик Стивън Хокинг, организираха невероятна конференция.

Учените решили да срещнат обществеността с тези ужаси, които грозят човечеството при сегашните темпове на развиване на високите технологии. Напълно евентуално е, че скоро в света ще се появи самостоятелно оръжие, от което никой няма да може да се избави, написа esoreiter.ru.

На показаното видео може да се види по какъв начин дребен дрон, пренебрегнат в случайна посока, намира поставения за задачата манекен и се врязва в челото му, пробивайки дълбока дупка. " Нека да си представим в този момент, че това е жив човек ", споделиха опасенията си учените.

Дрон палач, екипиран с авангардни технологии, може да убие по този метод всеки човек, в случай че неусетно се стрелне от небето към жертвата си и порази черепа му с задоволително мощен гърмеж.

Такива технологии ще се употребяват по време на война, за премахване на " ненужни хора " от спецслужбите, за осъществяването на идеални закононарушения, за терористични актове и защо ли не още, а противодействието против тях е невероятно, предизвестиха учените.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР