Представители на двете най-големи парламентарно представени политически сили - ГЕРБ-СДС

...
Представители на двете най-големи парламентарно представени политически сили - ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще работят за 3% дефицит и да не се вдигат данъците

Представители на двете най-големи парламентарно показани политически сили - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ организираха работна среща, отдадена на Бюджет 2023.

" Постигнахме договореност за спазването на уравновесена и рационална финансова политика ", сподели Деница Сачева. " Следващщото ни деяние е среща с Министерство на финансите, с цел да формулираме по-конкретно политическите решение, които ще предложим ". Оставаме обединени към това, че Еврозоната е наша обща цел, че би трябвало да има 3% бюджетен недостиг и за усъвършенстване на разноските ", добави тя.

Бюджет би трябвало да бъде импортиран от постоянно държавно управление са се разбрали още представителите на двете партии. А също: да няма покачване на налозите.

" Имаме разлики по това дали би трябвало да се внесе бюджет. Ние призовахме да се внесе подобен оптимално бързо заради това, че двете страни осъзнаваме, че в случай че се стигне без бюджет доникъде на юли, това ще докара до обилни усложнения във финансовата система. За да може да се одобри бюджет доникъде на юли, той би трябвало да стартира да се одобри в средата на идната седмица ", добави Асен Василев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР