Представители на БСП и ИТН коментираха темата с дерогацията и

...
Представители на БСП и ИТН коментираха темата с дерогацията и
Коментари Харесай

БСП и ИТН подкрепиха разследването на ЕК, ако има нарушения на дерогацията

Представители на Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ разясниха тематиката с дерогацията и почналото следствие на Европейска комисия, откакто стана ясно, че „ Лукойл “ се възползва от малка врата в глобите и печели милиард евро за военните потребности на Кремъл. Статии по тематиката разгласява изданието „ Политико “. 

„ Ние от Българска социалистическа партия подкрепяхме дерогацията, тъй като това осигуряваше постоянен енергиен пазар. Ако обаче някой е нарушавал тази дерогация, то е належащо да има следствие ”, съобщи Драгомир Стойнев.

„ Колегите от ГЕРБ неведнъж заявяваха, че съответни министри са се облагодетелствали от дерогацията на „ Лукойл ”, дали това е по този начин, не мога да кажа ”, добави Стойнев.

В поддръжка на оставане на дерогацията по време на глаусването бяха и от Има Такъв Народ.

„ Считахме, че откакто е дадена такава опция на България от Европейската комисия, България би трябвало да се възползва от тази опция. Ако Европейската комисия са разкрили някакви схеми, както се изрече акад. Денков, и нарушавания, следващи от тази дерогация, то тези нарушаване би трябвало да се проверяват и виновните лица да понесат своята наказателна отговорност “, разяснява Павела Митова от „ ИТН “.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР