Представители и привърженици на Да, България!, както и много други

...
Представители и привърженици на Да, България!, както и много други
Коментари Харесай

Протестиращи занесоха чували с евробанкноти с лика на Бойко пред вила "Секвоя" ВИДЕО


Представители и последователи на „ Да, България! ”, както и доста други хора, организират сега „ Масов следствен опит ” като митинг против Бойко Борисов пред държавната вила “Секвоя ” в квартал Бояна, където живее министър председателят.

От младежката организация на „ Да, България! ” са донесли и няколко чувала с евровибанкноти, илюстрирани с лика на министър-председателя. Банкнотите са от по 500 евро, а протестиращите обявиха, че желаят да видят дали могат да ги внесат вътре посредством НСО – по този начин, както по думите им са импортирани и банкнотите от фотосите от нощното шкафче на премиера.

Искам правда, ред и транспарантно ръководство, съобщи Линда Христова, която е на митинга в Бояна. Тя уточни, че не знае дали разпостранените фотоси от нощното шкафче на премиера са същински, има органи, които би трябвало да открият това, само че по думите ѝ е стеснителен фактът, че тези институции нищо не вършат.

Да ревизира по какъв начин протича “следственият опит ” пристигна и водачът на партията Христо Иванов. Той прикани хората да излязат на огромния митинг разгласен за сряда като народен.

Общественикът Иво Божков също е на събитието и предав онлайн. Видеата му, както и това на " Да България " можете да видите по-долу.

В същото време в центъра на София протестиращите против държавното управление на Бойко Борисов и против основния прокурор Иван Гешев още веднъж са на площада. Денят на митинг е 20-ти подред.



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР