Представете си следната ситуация: Прибирате се вкъщи след дълъг работен

...
Представете си следната ситуация: Прибирате се вкъщи след дълъг работен
Коментари Харесай

Неща, които мъжете не забелязват, когато жените променят в себе си

Представете си следната обстановка:

Прибирате се у дома след дълъг работен ден, приятелката ви (или съпруга), е намерила малко свободно време.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ НЕЩАТА, КОИТО МЪЖЕТЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ, КОГАТО ЖЕНИТЕ ПРОМЕНЯТ В СЕБЕ СИ

Направила си е нова прическа, косата й е по-къса, даже с нов цвят. Посреща ви въодушевено, с мисъл, че ще забележите смяната в нея, ще й кажете, какъв брой добре наподобява, а вечерта ще приключи прелестно за всички.

Но не, този сюжет не се случва.

Вие се прибирате изтощен от работа, от продължителното запушване, от навалицата в метрото.

С няколко думи - вие просто не обръщате внимание на новата й прическа. Едни дами няма да реагират, да се разсърдят, само че други...

Изберете мъж и вижте какъв темперамент сте (СНИМКИ)



Добре, малко е пресилен този образец, само че в случай че не кажат нещо, то сигурно стартират да си мислят и показват куп неща. Като дали към този момент не ви се харесва, тъй като не й обръщате внимание, друга ли има или:

"Не, не наподобявам добре с тази прическа, той просто не желае да ме обиди. Не трябваше да чувам Мими от салона, подведе ме ".

Осемте вида мъже, които ще срещнете в бара довечера



През цялото време обаче се заблуждават.

Мъжът има склонността да обръща внимание на тези елементи, когато сте при започване на връзката ви - в оня интервал, когато всичко ви се коства прелестно в другия. В един миг заживявате дружно, свиквате с наличието на другия, споделяте, изживявате и хубави и неприятни моменти, и някои неща остават на по-заден проект. Мъжът ви приема такава, каквато сте. Винаги има изключения, по тази причина не би трябвало да се обобщава.

Все още има сантиментални мъже, по-емоционални и забелязващи, когато измененията нещо в себе си или в дома - друго нещо, което не доста господа биха забелязали.

Разместили сте част от декорацията на домашната библиотека. Прекрасно, само че не очаквайте да забележи смяната, най-малко не незабавно.

В галерията горе вижте кои са нещата, които мъжете не виждат, когато една жена промени в себе си.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящо наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР