Предшественикът й Апостол Пенчев, случайно или не, успя цели два

...
Предшественикът й Апостол Пенчев, случайно или не, успя цели два
Коментари Харесай

Маги Халваджиян вече е непоклатим в Нова тв

Предшественикът й Апостол Пенчев, инцидентно или не, съумя цели два пъти да смъкна хитовото шоу от програмата на две малките екрани, които е управлявал. Първият път направи това от ефира на bTV. Зрителите евентуално си спомнят големия скандал, с който предаването изчезна от програмата на малкия екран през 2012 година

 

В автобиографията, която излезе на пазара преди броени дни, Халваджиян споделя и за казуса, довел до тази развръзка. Като централна настояща фигура в спора той показва точно Пенчев, който се тормозил, че проверяващите репортажи на „ Господарите “ може да ядосат значими хора. Шоуто пада от програмата на bTV, само че пък потегля в ефира на конкурентната Нова тв.

 

През 2017 година обаче Пенчев поема програмата на Нова тв и след по-малко от две години по-късно, „ Господарите “ още веднъж се разделят с ефира. Като мотив за това се промяна абсурда с инсцениран побой над кореспондент, в който е замесен и тогавашният министър председател Бойко Борисов.

Той прикани насилниците да бъдат осъдени, само че по-късно стана ясно, че в действителност принуждение не е имало.

 

Това обаче надали е била същинската причина за свалянето на предаването, защото репортерът бе уволнен, а шоуто продължи да се радва на голям рейтинг месеци след абсурда. Очевидно има различен спор, който остава прикрит за необятната аудитория.

 

Така или другояче Апостол Пенчев към този момент няма да е фактор в Нова тв, откакто подаде молба за овакантяване още през предишния месец. Преди повече от седмица уеб сайтът Lupa.bg означи, че се чака на негово място да бъде назначена Светлана Николова и няколко дни по-късно Нова тв удостовери назначението й.

 

Василева е първият изпълнителен шеф на bTV, а в интервала 2010-2012 година е основен изпълнителен шеф на „ Нова Броудкастинг Груп “. Професионалният й опит включва позициите на общоприет шеф на „ Фокс “ в България и вицепрезидент за Североизточна Европа на каналите на групата „ Фокс “. В последните 8 години тя е основен изпълнителен шеф на „ Глобал Груп “, компанията на Маги Халваджиян.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР