Председателят на УС на Левски - Даниел Боримиров, е на

...
Председателят на УС на Левски - Даниел Боримиров, е на
Коментари Харесай

Дани Боримиров: Предпочитаме да правим малки крачки, но те да са градивни за Левски

Председателят на УС на Левски - Даниел Боримиров, е на мнение, че клубът върви във възходяща линия. Ръководителят продължава да твърди, че към момента главната цел е финансовото стабилизиране на столичния гранд. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Дарик " и dsport:
 Левски се похвали с над 5000 продадени абонаментни карти
Левски се похвали с над 5000 продадени абонаментни карти

Вижте какво оповестиха " сините "

" Предвид мачовете, които изиграхме през пролетния дял от шампионата, чаках подобен старт на сезона, тъй като виждам работата на целия треньорски екип и на цялото управление. Всичко това не е инцидентно, всичко това е целеустремено и се веселя, че нещата се получават и самият клуб върви във възходяща линия.

Предвид финансовата обстановка в клуба, избираме да вършим дребни крачки, само че крачки, които да са градивни и Левски да се стабилизира финансово.

Мисля, че треньорският екип, най-много в лицето на Станимир Стоилов, знае най-добре по какъв начин би трябвало да излезе тимът в реванша с Хамрун. Мисля, че и самите футболисти осъзнават какъв брой значим мач следва. Направихме първата крачка и мисля, че благодарение на публиката ще създадем и идната крачка да продължим напред.
 Внушаваща статистика - Билал Бари титуляр в 34 следващи мача
Внушаваща статистика - Билал Бари титуляр в 34 следващи мача

От състезание

Вярваме, че европейските клубни шампионати могат да оказват помощ финансово на клуба и по тази причина сме се устремили натам. Мисля, че всеки един в клуба осъзнава, че едно наше класиране в групите би помогнало във финансово отношение.

Към момента това са ни опциите и вървим по този път. Нашите млади футболисти би трябвало във всяка една подготовка да влагат максимума, с цел да могат да порастват. Хубавото е, че в тима има някои опитни футболисти, които имат интернационалните мачове зад тила и те са хората, които би трябвало да поведат останалите. Две трети от футболистите не са играли евротурнири.

Радващо е, че всички хора в клуба с работата си, най-много екипът на Станимир Стоилов с метода по който преобрази тима, съумя да върне нашия 12-и състезател на стадиона. Смятам с всеки минал ден, седмица и месец да израстваме и да сме апетитна хапка за хората и огромните корпорации ", сподели Боримиров.
 Левски със специфичен плакет за Божидар Искренов
Левски със специфичен плакет за Божидар Искренов

Преди мача с Хамрун
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР