Председателят на УС на Левски – Даниел Боримиров, разкри след

...
Председателят на УС на Левски – Даниел Боримиров, разкри след
Коментари Харесай

Боримиров защити Топузаков и обяви: Няма война в Левски

Председателят на УС на Левски – Даниел Боримиров, разкри след края на дербито против ЦСКА, което приключи при нулево тъждество, че „ сините “ са били по-добрият тим. Той отбрани Ивелин Попов за пропуснатата дузпа в края и разгласи, че Елин Топузаков ще остане най-малко до края на сезона.

„ Съжалявам за изпуснатата дузпа. Мисля, че бяхме тима, който искаше и в по-голямата част от мача ние притежавахме контрола върху топката. И ударите, които отправихме към вратата на ЦСКА бяха повече от тези към нашата, само че още веднъж в действителност това е наша уязвимост. Който не е бил дузпа, той не я изпускал. Става нещо като неприятна традиция. Трябва да вземем ограничения “.

„ Спомняте си Мъри 2004-а година като стартира по какъв начин беше. Всяко начало е мъчно. Въпросът е, че би трябвало да го подкрепим Топчо и да застанем зад него. Ние сме го създали и му имаме вяра. Аз благодаря на цялата синя общественост и на почитателите, които бяха пристигнали. Видяхте техния тим е на първа място и какъв брой почитатели имаха, а ние сме четвърти и ние какъв брой имахме. Бяхме с две-три хиляди повече “.

„ Моля ви се, не казвайте думата война. За мен война значи нещо доста съществено. Не използвайте тези клишета. Не желая да взимам отношение, живеем в демократична страна, всеки има право да изрича своето мнение “.

„ Аз до последно чаках, че Мъри ще размишления и даже да е взел решение да се махне, да го направи след края на полусезона. Топчо ще остане най-малко до края на сезона, след това ще мислим “, съобщи Боримиров.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР