Председателят на УС на БФ Волейбол – Любо Ганев, даде

...
Председателят на УС на БФ Волейбол – Любо Ганев, даде
Коментари Харесай

Любо Ганев след заседанието на УС на БФВ: Мичели изпълни една от целите

Председателят на УС на БФ Волейбол – Любо Ганев, даде взаимен брифинг с Евгени Иванов след съвещанието на централата. От думите на Ганев се схваща, че италианският селекционер на националния тим за дами – Лоренцо Мичели, остава на поста си, защото е извършил една от заложените в контракта му цели, а това е било и гласувано в допълнение.

„ Потвърдихме годишния доклад. Разгледахме мнението на треньорската комисия за лоренцо Мичели. Избрахме и нов старши треньор за юношеския народен тим до 19 години. Приехме доклада на Давид Давидов. Боби Халачев ще е координатор на БФ Волейбол със съдиите, с цел да оказва помощ за по-добрата връзка. Целта е да има безпрострастност “.

„ Всяко едно предложение като точка се разгласява седмица по-рано. Договорът на Мичели бе с алтернатива да бъде удължен при извършване на една от двете цели. Въпреки че тимът влезе на мястото на Русия – извърши задачата си. Първо се слуша треньорската комисия, след това следва гласуването. Има и удовлетворени, има и недоволни. Ето има в допълнение заседение, разсеяхме подозренията и гласувахме по разбиране “, съобщи Любо Ганев.

Вижте и чуйте повече в прикаченото видео!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР