Председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков е хвърлил оставка

...
Председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков е хвърлил оставка
Коментари Харесай

Борисов бесен на Елен Герджиков. Оттеглил го

Председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков е хвърлил оставка като началник на СОС и общинар по искане на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Причината - не се е справял с работата си. Това заяви самият Борисов на среща с актива на партията в Пловдив. Той бе в града под тепетата и преди две седмици, точно на празника на Съединението, когато имаше среща с младежката организация на ГЕРБ.

„ В София се строи метро, детски градини. Вчера слушам, че някакви излизат споделят, че градския превоз в София е закъсал, а те си мълчат. Ама не помниха хората какво беше по време на огромните ковид-кризи. Да излязат и да се защитят, да обяснят на хората. Същите тези, които приказват направиха това с самолетните компании. Не може при толкоз направени неща и нула от страна на другите да поносим негативи поради неактивността. Те чакат аз да се обадя, стоят си там и си мълчат ", възмути се Борисов.

„ Всеки ден би трябвало да потвърждаваме и демонстрираме, за какво сме най-хубавите. Няколко пъти събирах партията, препоръчвах. Герджиков е доста възпитано и интелигентно момче, само че на гърба на ГЕРБ да си вършиме кариера на общински консултант не може да стане “, отсече водачът на ГЕРБ.

" Думата власт не е хубава, ние управляваме ", сподели Борисов и уточни, че преди били дадени  500 млн. лева единствено на Пловдив, а в този момент 100 милиона за всички общини.

„ Никога няма да имате околовръстно с такова ръководство “, сподели Борисов по адрес на пловдивчани. „ Тракия сега е убийствена автомагистрала на всеки 2-3 км няма мантинели “, уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР