Председателят на СДС и водач на листата на ГЕРБ-СДС за

...
Председателят на СДС и водач на листата на ГЕРБ-СДС за
Коментари Харесай

Румен Христов категорично подкрепя по-строги наказания за бракониерите

Председателят на Съюз на демократичните сили и лидер на листата на ГЕРБ-СДС за 23 МИР – София Румен Христов организира среща с ръководителя на Националното ловно-рибарско съдружие „ Съюз на ловците и рибарите в България ” инж. Васил Василев и управлението на съюза.
В срещата взеха присъединяване и претендентът за депутат от Съюз на демократичните сили Виктор Гусев и зам.-председателят на партията Теодор Петков. Кандидатите за народни представители от Съюз на демократичните сили подписаха Меморандум за съдействие, с който се съгласяват да работят за решение на проблемите в региона на ловното и риболовното стопанство.
Единствената спогодба, която направи Румен Христов  е, че подписва  с изключително мнение точка III от Меморандума, която се отнася до решения, налагани от Европейската комисия. По всички останали тематики се реализира единодушие за обличане в законодателна форма на разискваните въпроси и проблеми.
„ Аз не съм ловджия, а съм човек, който доста обича животните ”, съобщи Румен Христов. Той даде дума, че като национален представител  ще поддържа, без съмнение, по-строгите санкции за бракониерите и всеобхватни ограничения за отбрана на дивеча. Той пое ангажимент, че в случай че в идващия парламент има опция да въздейства за нужните промени в Закона за лова и запазване на дивеча, ще го стори, и от чиста символика ще упорства той да бъде преименуван в Закон за запазване на дивеча и лова. 
Румен Христов  даде обещание да поддържа ловната общественост във връзка с таксата за стопанисването на дивеч по този начин, че тя да се употребява целево, а не да потъва в общия държавен бюджет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР