Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов ще е водач

...
Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов ще е водач
Коментари Харесай

Цветанов ще е водач на листата на Републиканци за България във Велико Търново

Председателят на „ Републиканци за България ” Цветан Цветанов ще е лидер на листата във Велико Търново за идните парламентарни избори, на 4 април. Това съобщи той по време на откриването на партийния офис във Велико Търново дружно със зам.-председателя Павел Вълнев , координатора за региона Николай Драков и координатора на бранш „ Електронно ръководство “ Иван Станев .
Офисът се намира на ул. „ Марно поле ” №9.
Цветанов напомни, че като депутат повдигнат от този район постоянно е работил в интерес на хората от него. Подкрепял ги е с каквото може и им е помагал за голям брой начинания.
По думите му листата за Великотърновска област ще е формирана от знаещи и можещи младежи, които ще работят за развиването освен на града, само че и на всички общини в региона.
„ Велико Търново заслужава доста повече и Републиканци за България ще работи за реализирането на тези процеси “, безапелационен е Цветанов.
Политическа партия „ Републиканци за България “ има построени структури на територията на  общините Горна Оряховица, Елена, Златарица, Свищов, Павликени и Полски Търмбеш.
Председателят на Републиканци за България сподели, че е уверен, че великотърновци ще гласоподават по съвест, без значение от отправяните им рекомендации от Политическа партия ГЕРБ.
Заместник-председателят Павел Вълнев добави, че ръководещите се опасяват от това българите зад граница да упражнят конституционното си право на глас, тъй като няма да могат да бъдат купени.
„ България има незабавна потребност от промени, даже прилежащите страни вършат доста повече за бизнеса ”, сподели Вълнев и прикани присъстващите да излязат и да гласоподават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР