Председателят на Районния съд в Царево Мария Москова и дъщеря

...
Председателят на Районния съд в Царево Мария Москова и дъщеря
Коментари Харесай

Ужас! Известна жена и дъщеря й са сред изчезналите в Царево / СНИМКА

Председателят на Районния съд в Царево Мария Москова и щерка й са част от хората, които са в неопределеност в Царево от към 4 часа насам. Данните, с които разполага Кризисният щаб и към 16:10 часа са, че арбитър Москова и щерка й са пробвали да се изтеглят сами с Нисан Джук – бял на цвят. Те са били завлечени безусловно от пороя върху моста при гръцкия квартал Василико.

Да се предприеме избавителна интервенция към морето и все още е невероятно. Около 30 минути по-късно, до същото място се е опитал да се добере локален гражданин – мъж. Той желал да види какво тъкмо се е случило, само че е отвеян от придошлите води. Видян е от очевидци, само че към този момент Флагман.бг се въздържа да заяви самоличността и възрастта му.

Трима са изчезнали, отнесени от водната буря в Царево. Информацията бе доказана от два самостоятелни надеждни източника.

По непотвърдена информация: Издирват трима души в Царево

По непотвърдена информация на кмета на Царево трима души са отнесени от придошлата вода. Те най-вероятно са стояли на мост, който е паднал, настояват очевидци. Припомняме, че в община Царево е оповестено бедствено състояние. В обитаемото място има наводнени парцели, както и потопени коли.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР