Председателят на ПП АБВ Румен Петков представи пред медиите оценка

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков представи пред медиите оценка
Коментари Харесай

Румен Петков направи оценка за участието на АБВ във формата „БСП за България“ и държавното управление в стоте му дни

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков показа пред медиите оценка за присъединяване на партията във формата „ Българска социалистическа партия за България “ в стодневния интервал на ръководство.

Той изрази задоволство от работата на представителите на АБВ.

Народният представител Владимир Маринов е в основата на подготовка на цялостната нормативна уредба за основаване на Държавна организация „ Гражданска отбрана “, която реализира три резултата:
Създава се повсеместен инструментариум за реакция на страната за дейности при бедствия и повреди, при инфраструктурни проблеми, водните корита, свлачища и цялостна активност на страната при подготовка на населението;Гарантира се общественият статус на чиновниците на държавната агенция;Изграждането на такава държавна организация ще сътвори условия за цялостна готовност на ресурса, с който разполагат общините, регионалните управи, страната и нейните изнесени звена;
Румен Петков даде висока оценка на работата на министъра на труда и обществената политика, министъра на туризма и изрази задоволеност от работата на Министерство на регионалното развитие и Министерството на стопанската система. Той изясни, че по гледище и сериозна експертна подготовка на АБВ МТСП навлезе в решителна фаза на диалози либийската страна за сключване на взаимна конвенция, с която всички българи, работили в годините обратно в Либия в разнообразни професионални насоки, да могат да получат средствата си и пенсионните си хонорари в цялостен размер. Петков акцентира голямата значителност на този въпрос, тъй като се отнася до ползите на повече от 30 000 български жители.

Министърът на туризма заслужава приветствие за извънредно дейните дейности по запазване на капацитета на българския туризъм и превъзмогване в огромна степен на тежките проблеми в идния сезон, в следствие и на неразбираемото бъдеще на бежанците, ситуирани в летните туристически бази, сподели още Петков. Той добави подхванатите ограничения при отлива на съветски туристи.

Румен Петков оправи специфична признателност за позитивните резултати към Анастас Терзобалиев, консултант на Политическа партия АБВ по връзките с Близкия изток и арабските страни и към доктор Пламена Заячка, консултант в Министерството на туризма.

В оценката си за работата на Министерството на стопанската система Румен Петков акцентира съзнателната политика на отношение и поддръжка от страна на страната за фирмите от българския защитителен комплекс. Това е доста огромна крачка в актуалната тежка обстановка – от една страна българската страна не обезпечава директни доставки на оръжия за Украйна и това би трябвало да бъде регистрирано като огромен плюс и на Корнелия Нинова и на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “, въпреки това, би трябвало да сме наясно, че от 2009 д 2021 година българският защитителен комплекс беше подложен на доста грозно отношение от страна на Борисов и неговото държавно управление, уточни Петков.

За работата на Министерство на регионалното развитие Румен Петков регистрира, че отрасловият министър сподели подготвеност за бърза реакция там, където е належащо и за изчистването на редица проблеми по реализацията на стратегически за България планове.

В оценката си Петков дефинира като извънредно потребен разговора с вероизповеданията – това е методът, по който спомагаме, съгласно опциите си, да се подсигуряват българските обичаи, полезностите на българското семейство, моралът, честността и бъдещето на българските деца.

Дейностите в енергетиката обаче Петков дефинира като злополука – най-тежките корупционни схеми в бранша получиха цялостна поддръжка от страна и в съучастничество на министър-председателя – събития, по които Европейска комисия не трябва да остава безучастна.

В министрите, излъчени от Политическа партия, прави усещане концентрацията на власт и финансов запас, сподели още в оценката си Румен Петков. Той даде за образец нанесеният удар върху земеделското министерство с изваждането на БАБХ – деяние, в чиято основа ръководителят на АБВ разяснява подозрения за корупция. Това ще срещне изрично противостоене в лицето на националният представител на АБВ Владимир Маринов. Петков изрази разстройване и за неспособността Политическа партия да подсигурява ефикасен, политически изискан и професионално стимулирам избор за шеф на Българска народна банка, както и от случайните обществени изказвания от страна на началника на кабинета с неразбираема глоба.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР