Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов заминава във Вашингтон за конференция на мозъчните тръстове

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов отпътува на едноседмично работно посещаване във Вашингтон. Там той ще взе участие в 8-ата Трансатлантическа конференция на мозъчните тръстове „ В преосмисляне на огромната трансатлантическа договорка “, осведоми ни пресцентърът на ГЕРБ.

8-ата Трансатлантическа конференция на мозъчните тръстове ще се състои от 8 сесии, които са отдадени на: положението на Европейски Съюз и Съединени американски щати, въздействието на Брекзит върху Съединени американски щати и Европа, опциите и провокациите, основани от новите технологии, както и трансатлантическите вероятности за технологиите.

На форума ще се разискват още актуалните проблеми и провокации за бъдещето на трансатлантическата търговия, бъдещето на НАТО и трансатлантическото шерване на отговорности, трансатлантическо единение в свят на геополитическо съревнование и битката с тероризма и трансатлантическата политика в Близкия Изток.

Преди присъединяване си в 8-ата Трансатлантическа конференция на мозъчните тръстове Цветан Цветанов ще се включи и в 9-ата Среща на върха на Трансатлантическата парламентарна група. Тя ще се организира във Вашингтон на 10 юли, като участниците в нея ще разясняват настоящи политически тематики, касаещи връзките сред Европейски Съюз и Съединени американски щати и интернационалната сигурност.

В рамките на работното си посещаване във Вашингтон Цветан Цветанов ще организира редица срещи с представители на държавни и неправителствени организации от Съединени американски щати и Европа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР