Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов проведе работна среща с председателя на Борда на директорите на фондация "Америка за България" Лин Дафт

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила организира работна среща с ръководителя на Борда на шефовете на фондация "Америка за България " Лин Дафт в първия ден от работното си посещаване във Вашингтон, оповестиха от пресцентъра на партията.

По време на диалога беше декларирано удовлетворение от отличното съдействие сред двете страни. Цветанов изрази признателност за дълготрайния ангажимент на фондацията към затвърждаванe на правилата на демокрацията и устоите на гражданското общество в България. Изрично беше посочена значимата роля на фондацията при подпомагането на обществени, културни и просветителни планове, стопанската система и селското стопанство в България. От своя страна Дафт благодари на Цветан Цветанов и премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила за дълготрайното съдействие сред двете страни и атмосфера на доверие, неприкритост и взаимна поддръжка. По време на срещата бяха разисквани и опциите за развиване на нови планове и стратегии, утвърждаващи демократичните правила измежду младежите на България.

Утре визитата на Цветан Цветанов продължава със срещи в Държавния департамент на Съединени американски щати. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията е в Съединени американски щати по покана на американския Конгрес за присъединяване в 10-ия Международен конгрес за сигурност, който се организира във Вашингтон. В събитието вземат участие парламентаристи от Европа и Съединени американски щати, които разискват провокациите в областта на сигурността. По време на форума ще бъдат обсъждани политики за сигурност и механизми за взаимоотношение на двустранно и многостранно равнище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР