Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов от Трън: В неделя гласувайте за ГЕРБ и реалните решения за Община Трън

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна през днешния ден с десетки поданици на Трън. Той се разноски по основната улица на града, където през днешния ден е пазарен ден, и беседва с локалните търговци. Цветанов бе придружаван от претендента на ГЕРБ за кмет на пограничната община Цветислава Цветкова, регионалния координатор на структурата Вяра Церовска, ръководителя на ЖГЕРБ Ирена Соколова и народните представители доктор Александър Александров и Красимир Велчев.

Цветан Цветанов прикани жителите на града в неделя да изберат действителните решения за Община Трън, гласувайки с номер 1 в бюлетината за ГЕРБ, оповестиха от пресцентъра на партията.



Пред присъстващите Цветанов показа, че партията застава зад чистотата и съхраняването на екологичното произвеждане и ще продължава да работи за обезпечаване на нови работни места и развиване на дребния и междинен бизнес.



"Ние градим нова България. Имаме стопански напредък 3.6%. Евростат регистрира, че България е в топ 5 на страните с най-голямо развиване в Европейския съюз ", съобщи Цветанов.



„ Една партия е мощна, когато застава лице в лице с хората и се ангажира с решение на техните проблеми. Затова ви приканвам да ни оценявате въз основата на показаните от нас резултати и действия “, уточни зам.-председателят на ГЕРБ и добави, че държавното управление на Бойко Борисов е съумяло да стабилизира страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР