Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Държавата е стабилна, очертава се висок икономически растеж

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна в Пловдив с представители на структурите на ГЕРБ в Пловдив-град и Пловдив област. На събитието участваха още членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и ръководител на Комисията по бюджет и финанси Менда Стоянова, народни представители, кметът на Пловдив Иван Тотев, кметове на общини, районни кметове и общински съветници, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.
 1  3  5  6  7  9
„ За нас е извънредно значимо, че през днешния ден страната е постоянна, обрисува се висок стопански напредък от към 4 %, което дава опция при плановете за републиканския бюджет за 2019 година да се плануват средства за 10-процентово нарастване на възнагражденията в администрацията и 20 на 100 нарастване в областта на образованието. Това ще разреши да бъдат арестувани квалифицираните специалисти “, изясни Цветанов.

Той благодари на народните представители от ГЕРБ от Пловдив-град и Пловдив област за ангажираността им, която демонстрират ежедневно в парламентарната си активност.

„ През идната 2019 година предстоят избори за Европейския парламент и локални избори, по тази причина е належащо да си създадем равносметка и да определим ясно целите си “, сподели още Цветанов. Той напомни, че след локалните избори през 2015 година ГЕРБ има 130 кметове, които съставляват 5,5 милиона български жители.

„ Пловдив ще бъде Европейска столица на културата през идната година и с поддръжката на държавното ръководство съм уверен, че ще показа почтено страната ни. Градът е неповторим и непрестанно се развива, стана жив град и няма човек, който да е бил в Пловдив и да не е подчертал позитивната смяна “, сподели още Цветан Цветанов

Заместник-председателят на ГЕРГ заяви, че с решение на Изпълнителната комисия се утвърждава ново управление на структурата в Пловдив област. Областен координатор ще бъде кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, а административен секретар кметът на Раковски Павел Гуджеров. Цветанов даде висока оценка и благодари на досегашния координатор на организацията Розалин Петков, който напуща управителната служба поради многото му задължения като заместник-кмет.

„ Ако ГЕРБ ми даде лост и опорна точка, ще обърна Пловдив област “, съобщи от своя страна новият началник на ГЕРБ в Пловдив област Георги Мараджиев и благодари за гласуваното доверие.
„ Структурите на Пловдив-град и Пловдив област ще продължим да работим в синхрон за развиването на нашите обитаеми места и за постигането на още по-добри резултати “, безапелационен беше кметът на Пловдив и регионален координатор на партията в града Иван Тотев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР