Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният
Коментари Харесай

Даниела Дариткова се връща в парламента, възстанови се от коронавируса

Председателят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова и националният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова се възвърнаха от ковид. Двете са дали негативни проби за съществуването на COVID-19, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. 

Новината, че двете национални представителки от ГЕРБ са се заразили с COVID-19 бе обявена на 2 април, след което и двете бяха сложени под 28-дневна карантина. Тя изтича на следващия ден. Двете национални представителки дадоха позитивни проби при тестване на всички народни представители и всички чиновници на Народното събрание, откакто стана ясно, че техният сътрудник, доктор Хасан Адемов от Движение за права и свободи е болен. Д-р Дариткова, която е настоящ доктор, допусна, че евентуално е срещнала вируса при прегледи, осъществени от нея на пациенти в Смолян. Тя разгласи, че се самоизолира за цялостния интервал на карантината.    

" Благодаря от цялото си сърце на всички, които ме подкрепяха по време на изолацията. Благодаря за благите думи и жестове, за помощта и съпричастността! “, показа през днешния ден на страницата си във Facebook доктор Дариктова, която е и председател на ПГ на ГЕРБ. Тя и Даниела Малешкова ще вземат участие в идващите пленарни съвещания на Народното събрание, както и в съвещанията на своите парламентарни комисии. 

Под карантина към момента остава депутатът от Движение за права и свободи и ръководител на обществената комисия в Народното събрание Хасан Адемов. Той беше настанен за лекуване в инфекциозната клиника на ВМА и по-късно изписан за домашно лекуване. Преди дни в ефира на Нова телевизия, Адемов съобщи, че се усеща добре и се пробва да съчетае физическата дистанцираност с умерена физическа интензивност и всеки ден изминава по 10 000 крачки вкъщи. Той би трябвало да остане у дома доникъде на май. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР