Председателят на партията Глас народен Светослав Витков коментира поведението на

...
Председателят на партията Глас народен Светослав Витков коментира поведението на
Коментари Харесай

Светльо Витков: Бях ви казал, че със Слави и ИТН предстои фиаско

Председателят на партията " Глас национален " Светослав Витков разяснява държанието на Слави Трифонов: " Бях планувал, че със Слави Трифонов и " ИТН " следва крушение на ръководещата коалиция. Защото Слави продължава да се държи като шоумен, а не като политик ", сподели пред Светослав Витков, ръководител на партия " Глас национален ", вокалист на рок група " Хиподил ".

Според него за политическата рецесия, в която влезе страната, виновността е най-вече на Трифонов, който изтегли министрите на Има Такъв Народ от държавното управление:
 
" Проблемът стартира с гуверньора на Българска народна банка, откакто му отхвърлиха това предпочитание, той се обърна против " Продължаваме промяната " и нещата отиват на нови избори ", добави Витков. 

Според Светослав Витков " ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " желаят избори, а това политолозите не го приказват. "

" В пространството се носят клюки за експертно държавно управление, само че не мисля, че това ще се случи.... Единствените партии, които не желаят избори, са " Демократична България ", тъй като след прегръдката им с Българска социалистическа партия те завършват кино лентата.... Интересно е дали Има Такъв Народ, тъй като топката е в тях, дали ще извърнат отново палачинката. Слави се пробва да извива ръце на Политическа партия ", заключи Светослав Витков.

" Избори желае и президента. Стефан Янев с новата партия е негов човек ", добави Витков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР