Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) Симеон Славчев

...
Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) Симеон Славчев
Коментари Харесай

Председателят на партия МИР Симеон Славчев се срещна с руския посланик Елеонора Митрофанова

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) Симеон Славчев се срещна с съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова и разиска с нея опциите за превъзмогване на газовата и енергийната рецесия в България. По време на срещата двамата разискаха и нуждата от нормализирането на връзките сред България и Русия включително и възобновяване на пълноценната работа на дипломатическите задачи на двете страни. Славчев акцентира, че в тези сложни време православието е това, което може и би трябвало да ни сплоти и да ни накара да се смирим.

„ България е изправена пред сериозна енергийна, обществена и икономическа рецесия и по тази причина е належащо служебното държавно управление неотложно да започва диалози с „ Газпром “, с цел да може да се обезпечат нужните количества природен газ и то на ценовите нива на настоящия контракт, т.е. на допустимо най-ниските цени. Националният интерес на България е българите да не останат на студено и мрачно тази зима и да могат да си разрешат и платят сметките за ток и отопление. Единственият метод това да стане е неотложно да бъдат възобновени доставките на природен газ от „ Газпром “. В противоположен случай рискуваме българските жители да изживеят най-тежката зима от началото на прехода, а българският бизнес всеобщо да банкрутира. Именно по тази причина приканвам за националноотговорно и държавническо държание по тематиката “, това съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той акцентира, че единственият метод България да отбрани националния си интерес е страната ни да води уравновесена външна политика, което значи нормализиране на взаимоотношенията с Руската Федерация и прикани българските жители и политици да не се поддават на операциите, свързани с доставките на газ.

„ Енергетиката е част от Националната сигурност на България и националният интерес на България изисква всяка тактика на съюз или страна, която съответствува напълно с ползите на Република България, да бъде и тактика на Република България и противоположното – всяка тактика на съюз или страна, която не съответствува с ползите на Република България и българския народ, да бъде отхвърляна като неприемлива, а при заплаха за суверенитета и общественото равновесие на България да бъде оповестена и за враждебна и опасност за националната ни сигурност “, съобщи още ръководителят на пария МИР Симеон Славчев.

Той прикани българите да се спрем да се наскърбяваме и ненавиждаме за непознати неточности и идея, а да се обединим към идеята България да бъде зона на мира, а българският народ да бъде проспериращ и благополучен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР