Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пръсна в

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пръсна в
Коментари Харесай

Цветанов шокира с нов словесен ”бисер”. И това нещо ни управлява!

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пръсна в общественото пространство нов вербален ”бисер ”, този път в Народното събрание. Вторият след Борисов загатна, че би трябвало да се търси отговорност от хора, които вършат внушения за работата на службите. В смисъл, че там не всичко е наред. Сложната мисъл Цветанов съчлени на съвещание на парламентарните комисии за надзор на специфичните разследващи средства и службите и по вътрешна сигурност и публичен ред. На съвещанието за следващ път този месец бе изслушан ръководителят на Националното бюро за надзор на СРС Бойко Рашков.
Ето какво сподели Цветанов:

" За това сътрудници, апелирам ви, дано да се придържаме към почитание, почит към институциите. Всеки един да изложи своите причини, само че дано те да не бъдат с политически отенък и съм уверен, че това, което ние можем да създадем, народните представители, на база това, което бихме чули като недостиг, в случай че има подобен или някакъв юридически вакуум, ние да създадем всичко допустимо да обединим напъните си да създадем законодателство, което даде цялостна гаранция и да няма безусловно никакви опити за внушения по тематика " Сигурност ".



Натурален Цветанов. Снимка: БГНЕС

Няма различен народ в света, който да търпи унижението, подобен човек да е част от ръководството на страната.

Няма изобретен до момента тъпомер, който може да регистрира вредата от облъчването с сходни изрази. Няма и просвета, която да изясни, за какво си предизвикваме това.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР