Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветанов се срещна с председателя на Европейската народна партия Жозеф Дол

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна през днешния ден в Брюксел с ръководителя на Европейската национална партия (ЕНП) Жозеф Дол, осведомиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По време на диалога Цветанов осведоми ръководителя на ЕНП за политическата обстановка в страната, като двамата се сплотиха към мнението, че българското държавно управление, отпред с премиера Бойко Борисов, е устойчиво и България е постигнала едно извънредно сполучливо председателство на Съвета на Европейски Съюз. Жозеф Дол също по този начин приветства икономическите индикатори на страната и съобщи цялостната си поддръжка за участието на България в Шенген по въздух.

Дол и Цветанов разискаха и идните европейски избори през май 2019 година и конгреса на ЕНП във Финландия през ноември тази година.

„ Предстоящият конгрес на ЕНП ще бъде една опция за препотвърждаване на целите на Европейската национална партия в отбрана на нашите общи европейски полезности “, съобщи Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР