Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски също разкритикува

...
Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски също разкритикува
Коментари Харесай

И Пеевски настъпи Тагарев: Голяма нула за Украйна

Председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски също разкритикува работата на военния министър Тодор Тагарев и се разгласи за неговата промяна. Тагарев не може да изпрати едни БТР-и, а работата я свършихме с господин Борисов и сътрудниците от ГЕРБ, всичко бе готово, подписано и направено. Днес го виждам - жалка панорама да си упреква заместник-министрите, върви напред-назад, снима се единствено и нулева работа за Украйна. Тагарев свърши една огромна нула, продължи с рецензиите си Пеевски по отношение на военния министър пред публицисти в Партийния дом.

Движение за права и свободи няма да вземат участие в идващото ротационно държавно управление под никаква форма. Ясно е, че ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са в коалиция, би трябвало да си сложат подписите за цялостен мандат на съдружно съглашение, сподели Пеевски. Когато има коалиция, би трябвало да се направи съразмерно по отношение на тежестта на париите в Народното събрание, по думите му.

" 100% съм склонен с думите на Бойко Борисов, че същинският министър председател е Кирил Петков ", безапелационен бе Делян Пеевски, който не е чул опрощение от Петков, че Движение за права и свободи има доста назначения в регулаторите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР