Председателят на парламентарната група „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая

...
Председателят на парламентарната група „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая
Коментари Харесай

Мая Манолова измисли как да се състави правителство

Председателят на парламентарната група „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова предлага три стъпки за съставяне на държавно управление през идващите седмици, оповестиха от пресцентъра на " Изправи се.БГ! Ние идваме ".

Като първа стъпка Манолова уточни до петък да има съвещания сред партиите отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи и решение на кой политически индивид да бъде даден третият мандат. След това, като втора стъпка, би следвало да се уточнят целите и периодите, в които ще се взимат решения на административно равнище и в законодателен проект, съобщи тя.

Третата стъпка е установяване на личен състав на държавното управление, в който изрично не би следвало да вземат участие партийни фигури. По-скоро съставът да бъде от експерти, с експертиза и положително име и сполучливите министри от служебния кабинет, сподели Манолова.

Третият мандат би имал късмет, в случай че има диалог и съгласие сред партиите, без ГЕРБ и Движение за права и свободи. От „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ сме подготвени да поставим оптимални старания за основаване на държавно управление, тъй като това чакат хората – непоклатимост и отговорност. Нито една партия, без да има съгласие и поддръжка от останалите да получи мандата, няма да успее да го осъществя, сподели още тя.

Партийците да не мислят за своите ползи и да не вършат тънки партийни сметки, а да помислят за народа. Време е партийните водачи да си преглътнат егото, да не се организира политика през доминация на силата и да се намерения за ползите на българския народ, съобщи тя.

Хората желаят някой да се заеме с неотложните тематики, да преведе България през рецесиите, които ще дойдат – мигрантската, здравната, поддръжка в изискванията на увеличение на цените. Всяка една политическа групировка би следвало да си дава сметка, че в случай че взриви опциите за съвещания поради политическите си ползи, ще бъде осъдена на идващите избори, акцентира Манолова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР