Председателят на парламента Никола Минчев си е направил тест в

...
Председателят на парламента Никола Минчев си е направил тест в
Коментари Харесай

Никола Минчев: В неделя си направих тест, беше отрицателен |

Председателят на Народното събрание Никола Минчев си е направил тест в неделя, който е бил негативен, излиза наяве от негова обява във фейсбук.

Той изяснява, че поради огромния брой хора, с които се среща всеки ден, си прави постоянно проби за COVID-19. Така е постъпил и след съвещанието на Консултативния съвет по национална сигурност при президента в понеделник и тогава е дал позитивна проба. Минчев е разгласил и самия тест.

След съвещанието на КСНС зле и незабавно си направи проучване. По-късно президентът, министър председателят, шефът на кабинета му и други участници в КСНС се самоизолираха. Изключение направи депутатът от Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин, който е боледувал преди три месеца от COVID-19, и не предстои на карантина.

Днес шефът на РЗИ-София разгласи, че 28 души от съвещанието при президента са карантинирани, откакто инспекцията е получила лист от шефа на Народното събрание за контактните лица. Сред карантинираните е и водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, който не може да участва на митинга против зелените документи пред Народното събрание. Ден по-рано , че не вижда за какво те би трябвало да останат в изолираност, откакто всички са имунизирани.

Днес депутатът на " Възраждане " пък разгласи, че положителният тест на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев е " нагласен ". В тази тайна доктрина той видя опит Народно събрание да избегне митинга им.

" Ясно е, че някои хора и най-много опозицията се пробват да извлекат дивиденти от създалата се обстановка. Честно или не, това е ситуацията ", написа Никола Минчев във фейсбук.

Ето цялото известие на Никола Минчев:

" Благодаря на всички, които демонстрираха интерес към моето и на фамилията ми здраве. Добре сме. Тези, които демонстрират нездравословен интерес, най-вече за политически подмятания в собствен интерес, ще оставя без коментар.

Но очевидно дължа информация и естествено ще я дам. Поради голямото количество хора, с които се срещам всеки ден, си върша проби по-често. Такъв си бях направил и в неделя и беше негативен. След съвещанието на КСНС си направих още веднъж тест, който за жал даде позитивен резултат и аз осведомих за това контактните си лица.

Ясно е, че някои хора и най-много опозицията се пробват да извлекат дивиденти от създалата се обстановка. Честно или не, това е ситуацията. Ако се беше случило след пленарен ден в Народно събрание, несъмнено щеше да е същото. Иначе сме добре. Благодаря! "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР