Председателят на парламента Ива Митева определи като странно, че точно

...
Председателят на парламента Ива Митева определи като странно, че точно
Коментари Харесай

Ива Митева с коментар за заплахата: Странно е, че се случва точно днес

Председателят на Народното събрание Ива Митева дефинира като необичайно, че тъкмо през днешния ден, когато е имало мощни разногласия по закона за НСО, е получен сигнал за опасност за ликвидиране.

„ Ако кажа, че не се тормозих в първия миг, ще излъжа “, разяснява Митева пред публицисти в Народното събрание.

„ Не ме е боязън, по-скоро може би ме е боязън за околните ми, за детето ми. Ние може да споделяме, че сигналът е лекомислен, само че не се знае какво стои зад него и на следващия ден може пък да стане сериозен “, уточни тя.

„ Но това значи, че ние, депутатите, не можем да работим оттук насетне. Всеки сигнал ще спъва работата ни и ще пресича всеки развой на смяна “, сподели тя.

„ Може да не е сериозен сигналът, тъй като той е безусловно едно изречение: " Утре ще убия Ива Митева ", изясни тя.

„ Такива сигнали бяха показани и на комисията и въз основа на тях е поставена защита на доста лица в страната. Затова желаеме тази смяна и не одобрявам упреците, че съм популист и дребнава. Просто желаеме да преразгледаме лицата, основанията, претекстовете, решенията да бъдат стимулирани и да се постанова защита, когато е неотложно и би трябвало да се направи, тъй като това е голям разход за страната “, изясни Ива Митева.

„ Мисля, че в този момент съм с задоволително засилена защита. Надявам се службите да ревизират сигнала и да могат да кажат в действителност ли има опасност, или не “, добави ръководителят на Народното събрание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР