Председателят на опозиционната Демократическа партия на Албания Лулзим Баша проведе

...
Председателят на опозиционната Демократическа партия на Албания Лулзим Баша проведе
Коментари Харесай

Радикализират се антиправителствените протести в Албания

Председателят на опозиционната Демократическа партия на Албания Лулзим Баша организира среща с водача на Социалистическото придвижване за интеграция Моника Круемади, след която бе обещана радикализация на антиправителствените митинги в страната, предава македонската осведомителна организация „ Макфакс “, представена от " Фокус ".
Баша разгласи, че към 18:00 часа довечера всички съществени пътища към Тирана ще бъдат блокирани. Очаква се да бъдат избрани и дилемите на „ краткотрайното държавно управление “, което той разгласи,
„ Намираме се в дълбока политическа, конституционна, икономическа и обществена рецесия, а през последните 24 часа стана ясно, че страната е в цялостна рецесия в най-важния развой за Албания – за европейската интеграция. Причината за това са определените нарушители. Ще продължим дейностите си “, увери Баша, обявявайки блокадата на пътищата и съглашението на опозицията по отношение на дилемите на преходното държавно управление, което би трябвало да подсигурява свободни и почтени избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР