Председателят на обясни защо от партията искат оставката на

...
Председателят на  обясни защо от партията искат оставката на
Коментари Харесай

Костадинов обясни защо от Възраждане искат оставката на кмета на Варна

Председателят на " " изясни за какво от партията желаят оставката на кмета на Варна Иван Портних  Иван Портних Иван Николаев Портних e български политик от Политическа партия ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на.

За своето десетгодишно ръководство Портних трансформира Варна от морска столица в едно пропаднало, умиращо, агонизиращо гето с рахитична стопанска система, което на процедура прогонва личното си население, разяснява Костадинов през днешния ден пред публицисти в Народното събрание. 

Вчера от " " оповестиха, че желаят оставката на кмета на Варна. По-рано денем през вчерашния ден общински съветници от групата на " " в Общинския съвет във Варна посетиха мястото на спуканата тръба в кв. " Бриз " в града. Материалните вреди, нанесени вследствие на повредата, са огромни, само че по-важното е, че този път няма жертви, осведомиха от партията. 

Варна под ръководството на Иван Портних  Иван Портних Иван Николаев Портних e български политик от Политическа партия ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на и обединението ГЕРБ-ДПС-ВМРО се трансформира в град с намаляващо население, тъй че е извънредно време този нездравословен за нашия град човек да бъде отстранен от поста, който заема, разяснява през днешния ден. И е извънредно безочливо и цинично от негова страна да желае оставката на основния проектант поради това, че е предприемал дейности, които той му е заповядвал да подхваща, добави водачът на " ". Той уточни, че основният проектант на града няма оперативна автономия, всичко, което той подписва, минава наложително през подписа на кмета на града.

От Българска социалистическа партия, " Продължаваме промяната ", ДСБ и " Да, България " също желаеха оставката на Иван Портних  Иван Портних Иван Николаев Портних e български политик от Политическа партия ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на. По този мотив Костадинов разяснява, че тези политически сили са поискали оставката на кмета на Варна, откакто " “ я изиска. Кметът е задоволително нахален, с цел да не направи никакви дейности в тази посока, счита обаче водачът на " ".

Очаквам обаче нещо друго да се случи – варненци да се отрезвят и най-сетне да не гласоподават за човек, който през по-голямата част от времето, в което беше на поста си последните четири години е бил или в болничен, или в отпуск, или в неплатен, разяснява Костадинов. Той чака на идващите избори варненци да изберат специалист за кмет, човек, който да милее за града и да направи по този начин, че Варна още веднъж да се трансформира в морска столица. Ние ще предложим подобен претендент за кмет на Варна, човек – варненец, напълно скоро ще го обявим, добави ръководителят на „ “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР