Председателят на Общинския съвет в Перник Димитър Колев подаде оставка

...
Председателят на Общинския съвет в Перник Димитър Колев подаде оставка
Коментари Харесай

Председателят на Общинския съвет в Перник хвърли оставка

Председателят на Общинския съвет в Перник Димитър Колев подаде оставка като началник на групови орган на днешното съвещание. Той стимулира акта с персонални аргументи. Колев е отпред на пернишкия парламент от три години. По думите му ръководеният от него Общински съвет е работил доста продуктивно и интензивно.

Колев акцентира, че е имал отлично взаимоотношение в управлението на община Перник, координирайки работата на Общинския съвет и общинската администрация. Той напомни, че на последните две съвещания се е появило напрежение, били са прекъснати заради липса на кворум. Колев съобщи, че не желае да бъде причина за напрегната конюнктура и по тази причина се отдръпва непринудено.

Димитър Колев остава като редови консултант. Предстои да бъде планувана изключителна сесия на Общинския съвет, на която ще бъде определен нов ръководител. Днешното заседание  се управлява от заместник-председателя Милена Миланова. 

Днешното съвещание на пернишкия парламент стартира с едноминутно безмълвие в памет на Антон Дончев - почетен жител на Перник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР