Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян заяви, че

...
Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян заяви, че
Коментари Харесай

Хиндлиян: Искам да виждам Левски, който взривява трибуните, децата да полудяват...

Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян съобщи, че желае да вижда тима да господства. Той добави, че това зависи от всички почитатели на клуба.

" Изключително удовлетворен съм, че сме седнали на една маса. Беше извънредно време да създадем това нещо в името на клуба ни. Отделните организации на последователите водеха акции всеки за себе си, противопоставяхме се един на различен. Щастлив самичък, че след много кавги успяхме да загърбим това минало и излизаме на нов път.

Не единствено да съществува, а да изведем Левски, където би трябвало да бъде. Вярвам, че тази ни изява е към тези, които дефинират себе си като неорганизирани, естествени, тъй като без тях няма да можем да реализираме задачата - Левски е безконечен. Ще събираме всеки месец към 150 хиляди лв. всеки месец, които ще дадат опция на клуба, в частност в треньора, в който всички ние имаме вяра, да направи Левски подобен какъвто желаеме да го виждаме.

Искам да виждам Левски, който взривява трибуните, децата да полудяват, възрастните да се радват, Левски да господства. От нас зависи дали това ще стане ", съобщи Хиндлиян.
 Стоилов: Левскарите би трябвало да станем главен спонсор на клуба
Стоилов: Левскарите би трябвало да станем главен спонсор на клуба

" Всички би трябвало да създадем по този начин, че да издигаме Левски на висота "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР