Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян, обяви след

...
Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян, обяви след
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян: Готови сме на всичко, за да спасим Левски

Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян, разгласи след Общото заседание на клуба, че се прави всичко допустимо " сините " да бъдат избавление. Той разяснява и проектът " Феникс ".

" Беше ясно на всички, седнахме и започнахме да вършим проект за излизане от обстановката и за привличане на вложители. В някаква степен това нещо се осъществя, тъй като се събраха над 2 милиона лв., поради Тръста. Нещо, което беше прието от изпълнителния шеф Павел Колев. Той призна, че без момчетата от Тръста това нямаше да се осъществя ".
 Наско Сираков: Само дружно можем да надигнем Левски на крайници и да го накараме да полети
Наско Сираков: Само дружно можем да надигнем Левски на крайници и да го накараме да полети

" Привържениците са без аналог в последните пет месеца "

" Г-н Сираков пое мажоритарния пакет от акции. Той ни потърси за помощ. Бяха дискутирани доста неща. Едно от тях беше, че клубът няма административния потенциал да се занимава с няколко съществени посоки за финсовото здраве на клуба. Извън спортно-техническата част. Седнахме и разработихме по какъв начин да се случи това - проект " Феникс ". Ще има няколко звена. Първото е финансово-икономческо звено. Единият човек стана част от надзорния съвет. Другият разбрах, че е бил препоръчан за финансов министър - Александър Чакъров. Имаше диалог с господин Сираков и той е останал удовлетворен от експертизата му. Ще има също пиар и медиии, мърчандайзър, правно-юридическо звено и за високи технологии. Това ще е платформа, върху която би трябвало да се базира стратегия, която да работи в интерес на клуба. Да се сплоти вируално левскарското общество. Всички тези посоки са обезпечени кадрово - не от почитатели, а от експерти ".

" Всичките тези действия би трябвало да докарват доходи в клуба. Всичките хора, които са поели тази активност ще работят безвъзмезно първите 3 месеца. 95% от приходите би трябвало да отиват в клуба. Това беше концепцията на този документ. Всеки преценя дали да го схване или не. Това е и единственият написан проект за излизане от рецесията в Левски - различен няма. Тази група от хора до момента е постигнала нещо доста - пробив в ТВ правата ".
 Канал на Левски може да реши проблема с телевизионните права
Канал на Левски може да реши проблема с телевизионните права

Това разкри Васил Колев

" Колкото и някои хора да им се желае да ни поставят избрания на източваци, мутри ние сме на първо място левскари и клубът ни умира. Трябва да се подхващат дейности. Нашите критици предложиха да вършат аромитизатири, вид борче. От тях ще влиза едно левче от всяко продадено борче ".

" Помага се изцяло безвъзмезно. Готови сме на всичко, с цел да спасим клуба. Документът не е подписан, не е проблем и да не бъде. Не го дискутирахме това поради позицията, която беше изразена от организацията с борчетата. Това е единствената стратегия, друга няма. Всеки може да се запознае с нея и да реши. Друго предложение няма, само че в случай че се появи е по-добро, би трябвало да бъде възприето от клуба. Има една неправилна визия, че почитателите влизали в управата, че са щели да получават пари. Финансовият шеф работи в огромна компания и може да напусне, с цел да пристигна в Левски, с цел да работи без пари. Ние приказваме за професионален екип, който да генерира доходи в клуба. Говорим за 24 часова работа ", съобщи още Хиндлиян.
 Левски сигурно започва новия сезон, не е ясно с какви футболисти
Левски сигурно започва новия сезон, не е ясно с какви футболисти

" Ще се разделим с футболисти, на които възнагражденията са преголеми за опциите, които има сега клубът "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР