Председателят на Народното събрание ще открие днес 61-ото заседание на

...
Председателят на Народното събрание ще открие днес 61-ото заседание на
Коментари Харесай

Росен Желязков ще открие заседание на Комитета по културни, образователни и социални въпроси на ПАЧИС

Председателят на Народното събрание ще открие през днешния ден 61-ото съвещание на Комитета по културни, просветителни и обществени въпроси на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо съдействие (ПАЧИС). Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Заседанието ще бъде в Бургас. На откриването на форума изявления ще създадат ръководителят на делегацията на Народното събрание в Асамблеята Петър Кънев и генералният секретар на ПАЧИС Асаф Хаджиев. Гост на събитието ще бъде ръководителят на Държавната организация за протекция на детето доктор Теодора Иванова.

Основната тематика на съвещанието на ПАЧИС ще бъде ролята на парламентите за подсилване на политиките в региона на закрилата на детето в страните членки на Черноморското икономическо съдействие. По нея план на отчет ще показа арменският народен представител Гегам Манукян, а изявления ще създадат членове на българската делегация в ПАЧИС.

Очаква се участниците да дефинират тематиката, датата и мястото на идващото съвещание на комитета.

През юли Държавната организация за протекция на детето разгласи, че стартират приложение за диалог и съвещания с деца, който ще бъде наличен през формалната интернет страница на Националната телефонна линия за деца на организацията. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР