Председателят на (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев предложи всички национално-отговорни

...
Председателят на (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев предложи всички национално-отговорни
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Партия МИР предлага национален консенсус около пет приоритета

Председателят на (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев предложи всички национално-отговорни партии и политици да седнат на една маса и да се обединят към пет национални целта. Това той направи нощес в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Крайно време е публичния интерес да застане над персоналния и партийния и да върнем държавността и нормалността в България. Именно за това партия МИР предлага народен консенсус и обединяване към пет целта, които ще изведат България от икономическата, здравната, политическата и моралната рецесия и ще създадат българския народ проспериращ и благополучен “, съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев в „ Панорама “.
 Лидерът на партия МИР Симеон Славчев води листите в София и Варна Лидерът на партия МИР Симеон Славчев води листите в София и Варна
Председателят на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев води листите за претенденти за народни представители в София 23-...

Петте целта към партия МИР предлага обединяване и народен консенсус са преди всичко работеща и ефикасна стопанска система, на второ място излизане от демографската рецесия и връщане на българите зад граница в родината. Третият приоритет е оползотворяването на всички естествени дадености на България в областта на туризма, селското стопанство и логистиката. На четвърто място – промяна в правосъдната система и административна промяна посредством въвеждането на електронното държавно управление. Балансирана външна политика е петия народен приоритет, който партия МИР предлага.

„ Точка първа в дневния ред на политиците би трябвало да бъде по какъв начин българската стопанска система да стане работеща и ефикасна, тъй като без стопанска система не може да се прави нито обществена политика, нито може да има качествено и налично за всички български жители опазване на здравето и обучение. Именно за това партия МИР предлага социално-пазарното стопанство да стане икономическа основа на българското общество с регулираща макроикономическа роля на страната. Това е един потвърден немски модел, който изкара Германия от икономическата рецесия след краха й след Втората международна война и я направи една от най-силните обществени и индустриални страни в света. Целите на социално-пазарно стопанство са цялостната претовареност на капитала и труда, т.е. всички да печелят и служащи и работодатели, както и устойчивото икономическо развиване, постоянните пари, свободното икономическо положение. Този модел ще построи в България същинска междинна класа и ще я трансформира в мощна обществена и индустриална страна “, съобщи още Симеон Славчев.

Той акцентира, че един от главните цели на партия МИР по време на предизборната акция е да покаже какъв е облика на Бъдещето и по какъв начин България би трябвало да се развива в идващите 10, двадесет, тридесет години.

„ Ако с едно изречение би трябвало да опиша нашия облик на бъдещето това е семейство сред мъж и жена с най-малко три деца. Това значи, че българската стопанска система е станала работеща и ефикасна, че имаме обезпечено налично и качествено опазване на здравето и обучение за всички български жители, както и че сме решили демографската рецесия и сме върнали българите зад граница в родината. Всъщност облика на бъдещето е това, което би трябвало да прави държавното ръководство и партия МИР има експертния капацитет, волята и желанието да го осъществя “, съобщи още водачът на партия МИР.
 Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Дължим на възрастните хора спокойни и почтени старини Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Дължим на възрастните хора спокойни и почтени старини
Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев изпрати приветствено писмо до хората от третата възраст в...

Той уточни, че България може да пази националния си интерес единствено, в случай че стои на равни дистанции от всички огромни сили и разказа уравновесената външна политика на България като равностранен триъгълник, в чиито ъгли стоят Брюксел, Вашингтон и Москва, а България стои по средата и не съкратява или отдалечава от нито една от страните.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР