Председателят на Комисията за защита на потребителите (КЗП) Иван Френкев

...
Председателят на Комисията за защита на потребителите (КЗП) Иван Френкев
Коментари Харесай

Шефът на комисията на потребителите разбрал от медии, че е уволнен

Председателят на Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) Иван Френкев и още един от членовете ѝ - Велина Великова са научили от медийни изявления, че са освободени от постовете си, оповестиха самите те на конференция нощес, представени от Националното радио.

Френкев разгласи, че двамата не били получили решение за освобождението си от Министерския съвет, само че в случай че уволнението им е реалност, то е извънредно изненадващо и без никакви учредения. По думите му съгласно мнението на служебния кабинет той трябвало да бъде освободен от служба поради неналичието на ценз, а Великова - заради липса на стаж.

От началото на встъпването в служба на служебното държавно управление в Комисията за отбрана на потребителите непрекъснато текат инспекции с концепцията да се смени съставът ѝ, добави той. И макар чистката, която сега се случва, двамата освободени от постовете си щели да си търсят правата.

Тази заран в студиото на Нова телевизия не удостовери, само че и не отхвърли информацията за уволнението на Френкев и Великова.

" Всяко едно решение стига последно до мен ", сподели Кутев. " Подобни промени през вчерашния ден не сме разгласявали от пресцентъра. Такова нещо не е формализирано. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР