Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан
Коментари Харесай

Цветанов посети адмиралския кораб на Министерството на вътрешните работи на Румъния

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила и членове на Комисията посетиха адмиралския транспортен съд на Министерството на вътрешните работи на Румъния - tefan cel Mare, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Това се случи на пристанището в Констанца, което е второто по величина в Европа. Българските депутати са на работно посещаване в северната ни съседка по покана на Комисията по защита, публичен ред и национална сигурност в Камарата на представителите в Румъния. Те бяха придружавани от ръководителя на румънската комисия Дорел Къпрар.
15
Домакините от Румъния разведоха гостите си от България из кораба и показаха преглед на задачите, които са предприемали, в това число и взаимните задачи с „ Фронтекс “. Те споделиха информация за тактиките им при задачи за избавяне на мигранти по вода и за ограниченията за противопоставяне на незаконната миграция.
15
В рамките на работната аудиенция бе извършено и обучение по приближаване и реализиране на надзор на транспортен съд с мигранти в румънски териториални води. След провеждането на учението Цветан Цветанов благодари на представителите на Гранична полиция и доброволците за демонстрацията по избавяне на мигранти. „ Убеден съм, че вашите старания, както и тези на българските ви сътрудници, скоро справедливо ще бъдат възнаградени с участие в Шенген “, безапелационен бе Цветан Цветанов.
15
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР