Председателят на гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова организира трета

...
Председателят на гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова организира трета
Коментари Харесай

Мая Манолова организира трета безплатна приемна за граждани

Председателят на гражданската платформа „ Изправи се.БГ ” Мая Манолова провежда трета безвъзмездна приемна за жители през днешния ден, на 11 декември, от 10.00 часа.
В приемната Манолова и юридическият й екип още веднъж ще одобряват тъжби и сигнали за проблемите на жители. Часовете за безплатната приемна за жители са запълнени до края на годината, а идващите са за 2020 година В понеделник, на събитието по присъединение на сътрудници към платформата „ Изправи се.БГ " в София, Манолова разгласи, че ще отвори безвъзмездни приемни за жители и в други градове.

Първите две приемни бяха на 27 ноември и 4 декември. Гражданите алармират за проблеми с „ Топлофикация ", проблеми на домоуправителите в София, с банки, монополисти, частни правосъдни реализатори, колекторски компании, неприятни условия в студентските общежития, нарушени трудови права, проблеми със обществените заплащания, отвод за обществено подкрепяне, кражба на парцели, полицейско принуждение, случаи на замърсяващи околната среда производства, замърсен въздух, презастрояване и други.

Приемната през днешния ден е в офиса на „ Изправи се.БГ ", на адрес пл. „ Славейков " в София, ул. „ Дякон Игнатий " 4, ет. 2. За записване и спомагателна информация са открити телефоните: 0988 15 73 54 и 02/ 421 76 44.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР