Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов си върна за самочувствие победата

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов си върна за самочувствие победата
Коментари Харесай

Ето кой осигури победата на Бойко Борисов

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов си върна за самочувствие успеха в лидерския си 25-ти регион, въпреки и с най-малък брой гласове пред Ицо Хазарта.

Данните от избори обаче сочат, че за сметка на това рапърът го бие крепко по преференции.

Там ГЕРБ съумя да надвие Политическа партия най-много с гласовете на „ Филиповци “, „ Факултета “ и „ Виетнамски общежития “. Оказало се, че ромите в тази махала всеобщо са „ почитатели “ на Бойко Борисов и заради тази причина точно той би с невероятна разлика във въпросните секции.

Вътрешен човек обаче издава, че Борисов е получил съществено рамо от старите си другари от „ Титан “. Сметопочистващата компания е дръпнала директива на всички свои чиновници за кого да гласоподават. Освен това били предизвестени да внимават доста и да гласоподават „ вярно “.

В това няма нищо изненадващо, поради обстоятелството, че преобладаващата част от чиновниците на сметопочистващата компания са от ромски генезис, които живеят главно в гореизброените квартали. 
Освен това се вижда съществено извършване на покупки на гласове и в различен квартал с малцинство – Христо Ботев, само че там даже и купените гласове не съумяха да дадат преднина на Борисов. В същото време пък Кирил Петков бе победен с лекост от Тома Биков.
Източник: Галерия
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР