Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов размаха пръст на ПП-ДБ по

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов размаха пръст на ПП-ДБ по
Коментари Харесай

Борисов предупреди ПП-ДБ, че ако се мислят за най-велики, може да не им излезе уравнението на вота

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов размаха пръст на ПП-ДБ по време на предизборна среща в Плевен. Повод за предизвестието му към некоалиционните сътрудници е изявление на Кирил Петков.

" Г-н Петков споделил, че ние сме самохвалци ", сподели Борисов и добави, че в " политиката най-важна е математиката ".

" Когато ти следва избор на съмнение, би трябвало да можеш да смяташ и в случай че имаш едвам над 30 депутати, не можеш да кажеш на тия с 69 депутати, че се хвалят и че ти си направил нещо, а те се хвалят ", сподели ръководителят на ГЕРБ:

" И ние без тях не можем. И само че те без нас, напълно не могат ".

" Сложих си подписа преди няколко дни за решенията в енергетиката, тъй като това си е напълно работа на държавното управление ", разяснява Борисов, като пропусна обстоятелството, че ГЕРБ също взе участие в изпълнителната власт и има вицепремиер.

Борисов прикани, " сътрудниците от Политическа партия да знаят, че след няколко дни ще има час по математика и ще би трябвало да броят. И който може да счита, би трябвало да знае, че би трябвало да събере 121. Ако се мисли за най-велик и единствен, а другите вървят като пиленца след вас, може да не му излезе уравнението ", сподели той.

Преди дни Борисов още веднъж подлага на критика кабинета и съобщи, че при ротацията Денков-Габриел, която следва, най-вероятно ще има промяна на министри. Той даже позволи да се дадат. Депутатът от придвижването Делян Пеевски отхвърли сходна алтернатива.

В неделя за опция да има промяна на министри при премиерската ротация приказва и съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР