Председателят на фондация Хелп Карма Константин Кръстев е виден активист

...
Председателят на фондация Хелп Карма Константин Кръстев е виден активист
Коментари Харесай

Бареков: Шефът на Хелп Карма е виден активист на “ДА, България”

Председателят на фондация " Хелп Карма " Константин Кръстев е изтъкнат деятел на “ДА, България” и доста непосредствен с техния спонсор. Той е и племенник на професор Коста Костов, написа във фейсбук Николай Бареков.

Ето целия му пост:

Това е притежателят на (може би на част от Credissimo, по този начин твърди самичък пред Цънцърова) и на “ХелпКарма” - изтъкнат деятел на партия “ДА, България”! И много непосредствен на техния спонсор. Щял е да бъде в листите на Христо Иванов на идните избори и самичък се е хвалил с този факт...

Племенник е на видния професор от Белодробна болница Коста Костов, който също е псевдодесен протестър и член/симпатизант на “ДА, България”! Проф. К. Костов е провел и оглавил фиктивния Медицински съвет към “ХелпКарма”, който ужким направлявал като заслон правомерното харчене на дарените милиони от хиляди български донори.

БТВ пропусна съзнателно и комфортно тези пикантни политически обстоятелства и връзчици. Както постоянно, щом са забъркани Хр Иванов и Прокопиев - БТВ се вършат на ударени. Нали помните, че и партията на Прокопиев и Христо Иванов се финансира ужким от дарения на дребни донори посредством сходни платформи. За едни в действителност “Морето е до колене и парите по доста са - в точния момент!”, а за други - тъгата протестъри по лъжлива скица да ограбят здравето на децата им. Сега всички ще се разграничават, само че следите остават постоянно и скоро очаквайте още детайлности!
 Бареков: Шефът на

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР