Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева публикува дълго

...
Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева публикува дълго
Коментари Харесай

Илиана Раева се ядоса заради шпионаж: Познавам я добре и знам, че е изпълнявала поръчка...

Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева разгласява дълго известие в обществената мрежа " Facebook ".

Поводът за това е станало съгласно думите й държание на треньорка, която е участвала на контролното съревнование на ансамбъла и е снимала новите съчетания. Преди събитието треньори и ръководители помолиха присъстващите медии и почитатели да не разгласяват и популяризират новите композиции, с цел да не станат притежание на противниците.

Ето какво написа Илиана Раева в профила си във " Facebook ":

В сряда, на представянето на новите композиции на ансамбъла, помолих медиите и пристигналите почитатели да не снимат съчетанията и да бъдат допустимо най-пестеливи в репортажите си по малките екрани, уеб страниците и обществените мрежи, с цел да запазим забавните си и истински детайли до старта на сезона и най-много музиките на композициите. Всички медии и присъстващи почитатели бяха правилни, за което употребявам случая да им благодаря! Благодаря ви!

Момичетата играха доста стимулирани, със ужасно въодушевление, мощно и завладяващо. Зрители, съдии и треньори останаха очаровани от новите композиции и музики на ансамбъла ни. Съчетанията ни в действителност са доста впечатляващи и чакам още веднъж да са шлагер в международната гимнастика и тази година, по този начин както бяха предходната. Елементите ни са сложни, доста истински и атрактивни. Освен всичко, детайлите ни са с висока стойност, което е значимо за крайната оценка. Не всеки треньор има фантазията да го направи! Идеята ни е още с първото появяване на съревнование да изненадаме почитателите, съдиите, експертите и задграничните медии с невероятните композиции, които е направила Весела Димитрова този сезон, както и с избора на музики. И не се колебая, че ще го създадем.

Така. Дотук добре. Но не всеки пристигнал е с положителни планове, несъмнено. И това е напълно естествено и в реда на нещата. 

Преди към час ми се обадиха и ми споделиха, че макар моята молба, наша “специалистка ” е снимала с телефона си композициите ни от самото начало. Тя е от тези, които надали ги е снимала, с цел да им се любува вечер преди сън. Познавам я добре и знам, че е изпълнявала поръчка. Със сигурност композициите са нужни на някой в чужбина, който ще би трябвало да демонстрира мощ и мощност като треньор, а се опасява, че ще се оправи. Такива в чужбина, колкото искаш... Или са нужни на някой, чиято цел ще е да вмени неправилни показа във почитателите (на съдиите и експертите не би могъл, тъй като те познават задоволително към този момент силата на Весела), кой пръв е измислил някой от истинските ни детайли. И такива не са необичайност...

А както към този момент разясних, с цел да имаш висока оценка се изисква отлична креативна мисъл и ексцентрична, характерна фикция. Затова по-лесно е да откраднеш нечия концепция, да я попромениш малко и готово! Многократно съм ставала очевидец на това. Няма да се учудя в случай че някой тим цъфне и с някоя от нашите музики...

Има задоволително време, “творецът-треньор ” да си пооправи съчетанията...

Ще ви споделя и още нещо. Нагледала съм се на гадории, чиято цел е била да попречим на българската художествена гимнастика. И знаете ли? Само българи са ги правили тези гадории... Казана на българите, нали знаете.

И за край: С нищо няма да попречи това на предначертания ни път! Ние си го следваме и влагаме сърце и обич.

Има една велика истина за мен: значимо е какво съдържа млякото, с което кърмиш - обич или ненавист! Финалът постоянно е явен!

Пък и да ви кажа, че единствено когато БЪЛГАРКИ играят на МИСТЕРИИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ, единствено тогава истинските детайли, пируетът, скокът и равновесието са тъкмо такива, каквито би трябвало да бъдат - красиво мистериозни!

Далече от тематиката: Могат да минат доста години, само че ВИНАГИ ИСТИНАТА НАМИРА НАЙ-АТРАКТИВНИЯ НАЧИН ДА СВАЛИ ЦЕЛУФАНА.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР