Председателят на Федерацията на потребителите в България Емил Георгиев иска

...
Председателят на Федерацията на потребителите в България Емил Георгиев иска
Коментари Харесай

Федерацията на потребителите иска оставката на икономическия министър

Председателят на Федерацията на потребителите в България Емил Георгиев желае министърът на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов да си подаде оставката и да спре произвола над Комисията за отбрана на потребителите.
В писмо до министъра Емил Георгиев показва, че е извънредно несвоевременно и антиинституционално да се търси пояснение от една работеща институция като КЗП за какво реализира своите функционалности и задания и то във връзка с най-наболелите въпроси за потребителите в последните седмици, като пандемичната продажба и приложимост на божествен газ.
" За страдание налице е и безконтролното почистване на сметки по политически аргументи, което се прави още веднъж за сметка на българските консуматори ", написа ръководителят на Федерацията на потребителите в България.
Според Георгиев от служебното държавно управление се изисква да се въздържа от всевъзможни дейности и изказвания, които могат да се поясняват или като интервенция в ущърб на българските жители, които всъщност са консуматори, или като толериране на нерегламентирани търговски практики.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР