Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли отменя официалните си задължения,

...
Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли отменя официалните си задължения,
Коментари Харесай

Председателят на ЕП в болница, отменя официалните си задължения

Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли анулира формалните си отговорности, откакто от 26 декември предходната година е признат в болница. Това се показва в известие от неговия представител, съобщи Българска телеграфна агенция.

Сасоли е показал съществени затруднения, свързани с работата на имунната му система, се прецизира в известието. Той е бил признат в болница в родната му Италия.

Председателят на Екологичен потенциал боледува дълготрайно предходната година и се наложи да постъпи в болница - във Франция и в Италия. В края на годината той възобнови работата си и участваше в срещи онлайн, както и в сесия на Екологичен потенциал в Страсбург.

Мандатът на Сасоли от две години и половина изтича и този месец следва избор на идващ ръководител на институцията. Ако бъде изпълнена ангажимента сред групите на Социалистите и демократите, към които Сасоли принадлежи, и на Европейската национална партия (ЕНП) - двете най-големи сили в Екологичен потенциал, идващият ръководител се чака да бъде от редиците на ЕНП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР