Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски
Коментари Харесай

Шефът на ЕК: За Великобритания би било добре аз да съм й премиер

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила иронично разяснява неяснотата по английската позиция за бъдещите връзки на Лондон с Европейски Съюз с думите, че би било добре за Англия той да й е министър председател, съобщи Агенция Франс Прес.

Шефът на органа на изпълнителната власт на блока даде този закачлив отговор на публицисти в Брюксел след вчерашното съвещание на държавното управление на Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила, на което трябваше да се дефинира позиция по бъдещите връзки на Англия с Европейски Съюз. "Аз не съм английският министър председател, щеше да е добре в случай че бях, само че не съм ", сподели той с усмивка. "Ще разясня резултатите от съвещанието на кабинета в Лондон, когато се срещна с точните заключения ", добави той.

"Що се отнася до Народното събрание и държавно управление на Обединеното кралство, те са тези, които би трябвало да дадат отговор на появилите се във Англия нови въпроси ", означи Юнкер. Той добави, че работната му догадка е, че островната страна ще напусне блока през март 2019 година, както е планувано.

"Британският министър председател Тереза Мей ще посочи визията си за партньорството с Европейски Съюз след Брекзит на 2 март ", сподели неин представител. Вчера министър-председателят заседава в продължение на осем часа с главните си министри в премиерската резиденция в Чекърс, на 70 км северозападно от Лондон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР