Председателят на енергийната комисия в НС Радослав Рибарски от „Продължаваме

...
Председателят на енергийната комисия в НС Радослав Рибарски от „Продължаваме
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Депутат от ПП набута роднина за шеф в Стара Загора

Председателят на енергийната комисия в Народно събрание Радослав Рибарски от „ Продължаваме промяната”, който е племенник на един от най-богатите хора в Стара Загора – Дечо Колев, е набутал своя близка на висок пост в системата на образованието, разкри Lupa.bg.

Неочаквана рокада през вчерашния ден изхвърли от поста шеф на Регионално ръководство на образованието (РУО) Татяна Димитрова, а на нейното място началник стана Милена Йолдова, която е тъщата на депутатския брат Атанас Рибарски, рапортува наш източник от Града на липите.

Много любопитна е връзката на семейството Рибарски с ГЕРБ. Тя минава през един от най-богатите хора в Стара Загора – Дечко Колев, който е чичо на депутата на Кирил Петков. Мултимилионерът е един от най-голите снабдител в мини „ Марица Изток”, в рудниците, притежател е на частните лечебни заведения „ Св. Иван Рилски” и „ Тракия”, има парк-хотел „ Загорка” и езерото Загорка, добити по неразбираем метод. Езерото, което е емблема на града, е оградено, зарибено и с частна охрана…



Бившият гербер Иван Дечков Колев

Баровецът Дечко е татко на някогашния народен представител в първия кабинет на ГЕРБ Иван Колев, чийто кум е Цветан Цветанов. Колев бе изпъден от партията на Бойко след спора с някогашния Министерство на вътрешните работи началник, който направи своя партия „ Републиканци за България”. Депутатският баща бе един от най-щедрите спонсори, постлали пътя за първото идване на власт на Бойко Борисов.

Именно Дечко Колев е в дъното да се направи конструкция на „ Продължаваме промяната” в Стара Загора като възмездие към хората на Борисов, разкри още източникът на Lupa.bg.



Тъщата на Атанас Рибарски към този момент ръководи образованието в Стара Загора

Братът на депутата от Политическа партия Радослав Рибарски – Атанас, чиято тъща Милена Йолдова към този момент се уреди с шефския пост в РУО, е някогашен футболист на „ Берое” и треньор на детско-юношеската школа.

Досегашният титуляр на поста Татяна Димитрова е освободена поради измислени „ дисциплинарни нарушения”, които ще паднат в съда, уверен е нашият източник. Герберката към този момент един път е уволнявана от поста, само че след правосъдно решение през 2014-а е възобновена като началник на РУО.

Енергийният и здравен октопод в Стара Загора поставя ръка и на образованието, това е огромната истина зад рокадата в РУО, установи информаторът на Lupa.bg, визирайки мултимилионера Дечко Колев, притежател на най-голямата частна компания в рудниците и тецовете, и връзката му с семейството Рибарски.

За страдание баровецът, който в действителност е родом от Симеоновград, е в четвърти етап на онкозаболяване, само че не стопира да кадрува живота в Стара Загора.

Татяна Димитрова пък, въпреки и от ГЕРБ, е отличен началник на РУО, самата тя е онкоболна, а в този момент я изхвърлят от работа, с цел да се намърда тъщата на депутатския брат Атанас Рибарски, приключи източникът ни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР