Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин смята, че САЩ инициират

...
Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин смята, че САЩ инициират
Коментари Харесай

Володин: САЩ разпалват военни конфликти, за да избегнат дефолт

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин счита, че Съединени американски щати предизвикват военни спорове, с цел да поддържат своята стопанска система. Той напомни, че бюджетният недостиг на Съединени американски щати през март доближи 236 милиарда $, а националният дълг надвиши 34,65 трилиона $. Според него страната е „ привикнала да взема решение проблемите си за сметка на другите ".

„ Днес към 28% от бюджетните разноски на Съединени американски щати се финансират от дълг. Парите се вземат назаем, като предписание, от други страни ", написа господин Володин в своя канал в Telegram.

Той означи, че през последните четири години размерът на държавния дълг по отношение на Брутният вътрешен продукт се е нараснал от 107,2% на 131,5%.

Председателят на Държавната дума счита, че Съединени американски щати „ започнаха война в Украйна " и предизвикат спорове в Близкия изток, с цел да забавят неизбежния банкрут и да запазят хегемонията. Той акцентира, че стопанската система на Европейски Съюз е потърпевша заради спора в Украйна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР