Председателят на БСП Корнелия Нинова и лидерът на листата на

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова и лидерът на листата на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова и Елена Йончева гласуваха за промяна в България и Европа

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и водачът на листата на левицата Елена Йончева гласоподаваха на изборите за Европейски парламент. Двете се сплотиха, че с гласа си желаят смяна в Европа и в България.

" Гласувах за смяна и за правдивост. Трябва да бъдем равни с другите европейски нации, да не ядем второ качество храна, да получаваме европейски приходи, да имаме европейски стандарт на живот. Разбира се, гласувах и за смяна и в България и за правдивост тук ", сподели Нинова.

От своя страна Йончева съобщи, че чака довечера България и Европа да се трансформират. Тя добави, че е доста значимо да има висока изборна интензивност.

" Убедена съм, че България ще тръгне по нов път след тези избори. Ние ще имаме действителен късмет и ще се преборим за почтени европейски приходи и правдивост. Всичко това, което сме споделили по време на предизборната акция, ние ще го осъществим ", посочи Йончева.

По-рано денем гласоподаваха почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахемд Доган и вторият в листата на придвижването Делян Пеевски. Повече четете тук и тук.

Всичко за изборния ден четете тук.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (465)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР