Председателят на БОЕЦ Георги Георгиев обвини Кирил Петков, че е

...
Председателят на БОЕЦ Георги Георгиев обвини Кирил Петков, че е
Коментари Харесай

Председателят на БОЕЦ: „Благодаря на Кирил Петков, че обърна гръб на БОЕЦ и гражданите“

Председателят на БОЕЦ Георги Георгиев упрекна Кирил Петков, че е обърнал тил на гражданското придвижване и на жителите. Георгиев е засегнат от държанието на Петков, който не поискал да спомага на „ бойците “ да влязат в Народното събрание, с цел да разгласят данни за скица за пазаруване на гласове с присъединяване на зам.- ръководителя на Движение за права и свободи Халил Летифов.

„ Благодаря на Кирил Петков, че обърна тил на БОЕЦ и жителите “, написа той в профила си във Facebook.

„ Кирил Петков реагира безусловно несъответстващо – съобщи, че това не му е грижа, че БОЕЦ вършим циркове и панаири и че си имал друга, по-важна работа “,  посочи ръководителят на БОЕЦ в поста си.

Ето какво гласи цялата обява:

„ БЛАГОДАРЯ на Kiril Petkov, че обърна тил на БОЕЦ и жителите!

Изгледайте видеото на страницата на БОЕЦ.

Днес с сътрудници имахме среща в Народното събрание с групата на ПП-ДБ, с цел да им представим очевидци и данни за скица за пазаруване на гласове с присъединяване персонално на зам.- ръководителя на Движение за права и свободи Халил Летифов. От три дни Luba Kulezich и БОЕЦ огласяваме тази информация и НИКОЙ не реагира!

И на влизане още веднъж ми споделиха, че за мен персонално има ЗАБРАНА за достъп до Народното събрание! Реагирах и пред очите ми служителките се обадиха в кабинета на Росен Желязков и той ПОТВЪРДИ ЗАБРАНАТА! Реших да се обадя на депутатите в залата и да желая реакция от тях. Звънях на най-малко 20 души от групата на ПП-ДБ. Само Андрей Гюров и Мишо Камбарев от Политическа партия реагираха. Междувременно с групата на БОЕЦ отидохме пред входа на Народното събрание и там се засякох с Кирил Петков, Хазарта, с Лорер и още няколко депутата от ПП-ДБ. Казах на Кирил какво се случва, че Росен Желязков продължава гаврата на Мултака с налагане на ЗАБРАНИ за неуместни жители. Аз и бойците стоим като бездомни кучета пред Народното събрание с доказателства за пазаруване на гласове в ръцете си, а те се крият вътре и гледат по какъв начин наглите безчинстват! Кирил Петков реагира безусловно несъответстващо – съобщи, че това не му е грижа, че БОЕЦ вършим циркове и панаири и че си имал друга, по-важна работа… Повтори буквално думите на Вежди Рашидов!

БЛАГОДАРЯ, Кириле! За това, че правата на жителите не са ти грижа, че данните за пазаруване на гласове от Движение за права и свободи не те интересуват!

БЛАГОДАРЯ, Кириле, че се споразумя кавалерски с мутрите от ГЕРБ и че с твоя глас и гласовете на ПП-ДБ бе определен Росен Желязков, който се изгаври с мен и БОЕЦ през днешния ден! Това част от джентълменското ви съглашение ли беше? Ти, момче, нямаш концепция какво правиш и оставяш Буда да ви прави на маймуни, а неговите мутри да се гаврят с жителите. Виждам ви какъв брой сте слаби и неспособни, БОЕЦ се опитваме да спасяваме каквото можем и да се борим с мафията вместо вас, но вие си не желаете. Ти през днешния ден обърна тил на единствената поддръжка, която имаш – тази на жителите. На Борисов обаче не обърна тил. С него се срещаш, благодариш му и си простите. Но БОЕЦ не прощаваме!

Кириле, при идващото ви джентълменско съглашение с ГЕРБ може да се споразумеете напряко да ЗАБРАНИТЕ БОЕЦ! Така няма да има кой да ви пречи на споразуменията и всички ще си отдъхнете щастливи и удовлетворени дружно. Тогава Борисов ще ти благодари.

Мълчите и за купените избори. Защото сте вътре, нали? И не е значимо към този момент, че мутрите откраднаха НАШИТЕ гласове? Но БОЕЦ не мълчим и ще ви натискаме до дупка! Няма да ви гледаме панаирите и цирковете, които ни играете с ГЕРБ. Дано осъзнаеш каква нелепост направи през днешния ден.

Благодаря съществено на Mihal Kambarev и Андрей Гюров от Политическа партия, тъй като те единствени реагираха съответно и след тяхна интервенция влязох с сътрудниците от БОЕЦ в Народното събрание. И показахме на групата им данните за Летифов и схемите за пазаруване на гласове от Движение за права и свободи. Благодаря и на Златина Петкова – кореспондент от Евроком, която единствена вътре отразяваше дейностите на БОЕЦ. Представихме на групата на ПП-ДБ и един от очевидците. Демократична България не ги разясня тъй като НИКОЙ от техните депутати не реагира. Изпокриха се и гледаха в профил. Няколкото от тях, с които разговаряхме измрънкаха нещо и се измъкнаха.

В Народното събрание се сблъсках и с Пеевски и съумях да му кажа в очите, че е престъпен нарушител, че е палач, че е подкупен вид, глобен по Магнитски и срам за Народното събрание. Не помня някой различен да му го е казвал това очи в очи. И Пеевски избяга. Видеото е на страницата на БОЕЦ. Дори и единствено за това си заслужаваше да вляза в Народното събрание през днешния ден.

Ще продължим тематиката за откраднатите и купени избори. Въпреки наложеното медийно затъмнение от медиите на мафията и макар необяснимата индиферентност на Кирил Петков и ПП-ДБ. Или е обяснима?

БОЕЦ няма да допуснем ПП-ДБ да създадат държавно управление с ГЕРБ или подчинено на ГЕРБ държавно управление на „ малцинството “ от ПП-ДБ с поддръжката на ГЕРБ. Такова държавно управление ще е марионетка на ГЕРБ и за всяко решение, предопределение, законодателна самодейност и промяна Кирил ще би трябвало да върви да целува ръка на Борисов в Банкя. ГЕРБ и Движение за права и свободи ни откраднаха гласовете, а в случай че ПП-ДБ се наведат на ГЕРБ по какъвто и да е метод, то те ще ни подменят вота. С какво ще са по-различни от наглите тогава?

Кириле, не аз и БОЕЦ, а вие с ГЕРБ вършиме циркове, тъй че приключвайте панаира и да отиваме на нови избори. Но преди този момент вкарайте предлагането на БОЕЦ и направете бързо краткотрайна комисия в Народното събрание за следствие на изборните измами и пазаруването на гласове, с цел да разобличим и спрем схемаджиите.

Битката продължава! Очаквайте идващите разкрития на БОЕЦ за Халил Летифов и ролята му в схемите за пазаруване на гласове – аудио записи, видеокадри, фотоси и свидетелски показания. “



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР